Mindsetcoach

#Praktijk

Bij Mindsetters draait alles om jouw persoonlijke groei. Het begint bij jou, maar soms kan het best uitdagend zijn om die groei alleen te ervaren. Daarom staan we klaar om je de begeleiding en ondersteuning te bieden die je nodig hebt, vooral tijdens lastige momenten in je ontwikkeling. Of je nu een mentor, een coach met specifieke expertise, of gewoon iemand om mee te praten nodig hebt, wij hebben het allemaal. Het kan zowel professioneel als persoonlijk zijn, precies wat jij wilt. Met ons uitgebreide netwerk van partners kunnen we dat allemaal mogelijk maken.

Een mindset coach verandert je leven niet; een mindset coach transformeert je leven. Een mindset coach kijkt naar wat jij nodig hebt, denkt met je mee en geeft soms antwoorden die je niet leuk vindt, maar wel nodig hebt! Ben jij klaar voor een mindset coach?

Meer over coaching

Neem direct contact op!

  boxchainge
  Judith Waeijen Vitaloog
  back on track logo
  bewust vaderschap
  Energia Martial Arts
  Dominique Nelissen logo
  In Respect
  LOET
  Field of Faith
  Work@YourHealth
  Ellen in Maastricht

  Samenwerken met Mindsetters?

  Alleen ga je sneller, samen kom je verder?

  We werken aan de ontwikkeling van een uitgebreid nationaal netwerk van deskundige sparringpartners, elk met hun eigen expertisegebied.
  Ben jij een coach of expert binnen een specifieke branche en wil je jouw doelgroep bereiken via ons platform? Neem dan eens een kijkje op onze samenwerkingspagina.


  Meer over samenwerken
  eisenhower matrix

  Volg ons op social media

  #Mindsetters
  Soms is het niet haalbaar om een boek te lezen of iemand bij je te hebben voor een diepgaand gesprek. Podcasts bieden een fantastische manier om op elk moment en op elke plek nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Luister naar boeiende podcasts over persoonlijke groei of mindset; het voelt alsof je deelneemt aan het gesprek zelf. Deze podcasts prikkelen je denkvermogen en helpen je de kennis beter te onthouden. Ze zijn ideaal voor tijdens een lange autorit, een ontspannen wandeling, of zelfs terwijl je in de trein zit.

  Mindset coaches

  Onze mindset coaches willen je helpen, waar je ook bent. Ben jij ook klaar om progressie te boeken? Om erachter te komen wat mindset is? Of ben je iemand die liever in het onbekende blijft hangen en maar een beetje door het leven heen valt. Nee? Goedzo! Een verbeterde mindset moet mogelijk zijn voor iedereen, daarom willen we het ook aanbieden aan iedereen.  Een goede mindset zorgt er voor dat je weer door kan in het leven wanneer je een tegenstoot ervaart. Een goede mindset houdt je positief. Een goede mindset heb je voor het leven! Wie kan daar mee helpen? Een van onze mindset coaches!

  Set Your Mind, To Achieve Your Goals

  Ben je op zoek naar de ideale coach? Neem contact met ons op! 
  Wij zorgen voor de perfecte match met een geschikte coach.

   © Mindsetters - 2024
   Made with
   Web Wings
   chevron-down