Socials
Werkgebied
Sittard
Specialisaties
Creëren van voorwaartse visie
Persoonlijke Ontwikkeling
Relativering

Luc Raets

Hallo daar, mijn naam is Luc Raets en ik ben de nieuwe stagiair van Mindsetters! Ik ben 26 jaar en zit momenteel in de afstudeerfase van mijn opleiding Commerciële Economie. Mindsetters is niet een bedrijf wat je zomaar tegen het lijf loopt, Mindsetters is een bedrijf wat bij je past. Mindset is iets wat, als ik op mezelf betrek, overal op toepasbaar is. Het is niet iets wat komt en gaat, mindset is iets wat je hele leven kan vormen. Naast dat ik heel veel zin heb om over marketing gerelateerde zaken te leren bij Mindsetters, heb ik nóg meer zin om over de wonderlijke wereld van mindset te leren!

Naast deze geweldige stage ben ik actief op het hockeyveld, actief in de lokale politiek en bezig met het beste uit mezelf en degene dicht bij me te halen!

Wil je meer over mij te weten komen? Links hiervan staan een paar mooie knopjes waarmee je met mij in contact kan komen!

Mindsetters

Mindsetters is een platform voor persoonlijke ontwikkeling. Vanuit een breed en groeiend collectief met experts en professionals gericht op persoonlijke ontwikkeling delen wij hier inzichten en mogelijke oplossingen voor jou vragen. Hierbij delen wij onze eigen ervaringen en onze weg naar een maakbare toekomst. Wij willen jou als bezoeker inspireren en helpen regie te pakken op hun eigen leven. Dit begint met Mindset, daarom Mindsetters. Wij beloven geen gouden bergen en prediken niet één waarheid, maar wij willen jou graag meerdere inzichten bieden. Hierbij laten wij zien welke paden wij bewandeld hebben en waar ons dit heeft gebracht en welke…

Lees meer

"Existence precedes and rules essence"

- Jean-Paul Sartre, L'être et le néant (1943)

© Mindsetters - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down